DanceBootCamp

DanceBootCamp is het zomerkamp voor dansers vanaf 13 jaar. Met groepen voor jongeren en volwassenen bieden wij een zomerkamp van zes dagen waarin je per dag ongeveer zes uur dansles volgt. Naast de lessen is er uiteraard de mogelijkheid om bij te komen bij het kampvuur, het zwembad of los te gaan tijdens onze feesten.

Het samen dansen, samen eten, bij het danskamp kampvuur hangen of toch ’s avonds die danspasjes nog even oefenen totdat iedereen de pasjes wist… Het was echt een fantastische ervaring die ik absoluut niet had willen missen!

Debbie

Niveau

Tijdens ons danskamp delen we de klassen op in groepen op basis van leeftijd en ervaring. Door het aanbieden van keuzevakken kan je er  ook nog voor kiezen je in een richting te verdiepen. Het hoge niveau van onze lessen komt tot stand door ons docenten team. Nergens in Nederland kun je zoveel les krijgen van topdansers gedurende een hele week.

Les van de top

Ons docententeam bestaat uit bijzondere dansers. Niet zomaar een ‘grote’ naam, maar dansers die zich bewezen hebben als danser en docent. Je krijgt GEEN les van studenten van dansopleidingen. De meeste van onze docenten zijn naast professioneel danser ook docent aan een dansacademie zoals Lucia Marthas.

 

Correspondentieadres

KampVakanties.nl
Ramaekers Entertainment
Duinlustparkweg 96b
2082 EG Santpoort-Zuid

BTW NR: 180582185B01
KVK: 24480035

© 2009-2017 KampVakanties.nl