Lees de ervaringen van onze deelnemers.

Overlay

Chaya Clephas

Zonder enige musicalervaring, met knikkende knieën, en volle tassen stond ik daar. Ik ben naar Musicalcamp gegaan, omdat ik stiekem al heel lang geïnteresseerd was in musicals, maar nooit zo goed wist of ik het wel zou kunnen. Zingen was altijd al mijn passie, maar voor de rest had ik geen idee. Wat ben ik BLIJ dat ik ben gegaan! Door Musicalcamp heb ik mezelf beter leren kennen, meer ervaringen op gedaan, en weet ik nu wat ik wil. Van één week camp heb ik al meer geleerd dan ooit daarvoor. Ik heb flinke stappen gemaakt in interpretatiezang, dans en spel en daar ben ik Musicalcamp nog steeds dankbaar voor! Daarnaast werden er ook veel andere lessen gegeven, zoals het acteren in een soap, een popliedje zingen, en salsadansen. Dat maakt het natuurlijk nog eens extra leuk en leerzaam! Ondanks dat ik in het begin niemand kende, had ik na dag één er al heel veel vrienden bij. We zijn één grote familie die allemaal dezelfde passie delen, en dat maakt de sfeer echt heerlijk! Hoe geweldig is het als je gewoon lekker door de gangen kunt zingen, en helemaal niemand opkijkt? Iedereen kan lekker zichzelf zijn. Door Musicalcamp blijf ik me ontwikkelen en heb ik er onwijs leuke nieuwe vrienden bij die ik nooit meer zou kunnen missen. Een grote groep gezellige musicalfanaten dus! Ik ben er natuurlijk zeker weer bij volgend jaar, zie ik jou ook?

Gian Alberto

Vorig jaar heb ik deelgenomen aan Musicalcamp. Dit was voor mij echt één van de hoogtepunten van het jaar. De docenten verzorgde fantastische lessen, stuk voor stuk met passie en liefde voor het vak. Elke les werd er aandacht besteed aan de veiligheid, respect en het open stellen van jezelf. Hierdoor durfde iedereen zijn/haar ding te doen. Voor mij was het toppunt van die lessen onze masterclass liedinterpretatie met Michelle van de Ven. Ze gaf mij het zelfvertrouwen om mijn stem helemaal open te zetten. Dat gaf echt een kick. Iedereen is de hele dag aan het zingen of aan het dansen, wat een hele fijne sfeer geeft op het kamp. Het voelde als een soort grote vriendengroep. Ook de eindpresentaties waren geniaal in elkaar gezet door de spel/dans/zang docenten. Ik zou het kamp bij iedereen aanraden, jong en oud. Ik kan niet anders dan lof hebben voor alle kampleiders en docenten die mij deze ervaring hebben gegeven.

"Voor mij was het toppunt van die lessen onze masterclass liedinterpretatie met Michelle van de Ven. Ze gaf mij het zelfvertrouwen om mijn stem helemaal open te zetten"

Correspondentieadres

KampVakanties.nl
Ramaekers Entertainment
Duinlustparkweg 96b
2082 EG Santpoort-Zuid

BTW NR: 180582185B01
KVK: 24480035

© 2009-2017 KampVakanties.nl