Buitenland reizen

Al jaren organiseren we de meest bijzondere reizen naar het buitenland. Deze reizen zijn EXCLUSIEF voor deelnemers van onze zomerkampen en SummerAcademy  tenzij we anders vermelden. Zo 

Plekken die we de afgelopen jaren hebben bezocht zijn onder andere;

  • Parijs (cultuurtrip)
  • Disneyland Parijs
  • Londen (jaarlijkse theaterreis)
  • Verenigde Staten (WaltDisneyWorld Orlando).

Elk jaar start op één september de de verkoop van onze buitenland reizen. Let op deze reizen zijn zo populair dat ze vaak binnen 15 minuten uitverkocht zijn.


Verenigde Staten 2019

Ooit bedoeld als éénmalige jubileumreis gingen we in November 2018 met een groep naar Orlando, Florida in de Verenigde Staten. Twee weken tropisch weer in onze eigen grote, privé villa met zwembad en vooral; Disneyworld! 

De reis was zo'n groot succes dat we na verzoeken van de deelnemers, besloten hebben om de reis te herhalen. Met een nieuw programma, nieuwe extra bestemmingen in het gebied en een nog grotere villa. 

Deelname is mogelijk vanaf 14 jaar! Let op, deze reis valt buiten de schoolvakanties. 

Londen 2020

Ook dit jaar zal de Londentrip terugkomen. In de meivakantie gaan we vijf dagen naar Londen om ons onder te dompelen in de theaterwereld van 'West End'. Per editie zien we 4 of 5 musical- en toneelvoorstellingen, hebben we vaak een workshop of andere activiteit en is er tal van ruimte om de toerist uit te hangen. 

Deze reis is meestal binnen 10 minuten uitverkocht. Houd de site in de gaten voor meer informatie. Deelname is mogelijk vanaf 13 jaar.

Correspondentieadres

KampVakanties.nl
Ramaekers Entertainment
Rijksweg 324
2071 CR Santpoort-Noord

BTW NR: 180582185B01
KVK: 24480035

+31(0)23 205 2079
info@kampvakanties.nl

© 2009-2018 KampVakanties.nl