DanceBootcamp

DanceBootcamp is het zomerkamp voor dansers vanaf 13 jaar. Met groepen voor jongeren en volwassenen bieden wij een zomerkamp van zes dagen waarin je per dag ongeveer zes uur dansles volgt. Naast de lessen is er uiteraard de mogelijkheid om bij te komen bij het kampvuur, het zwembad of los te gaan tijdens onze feesten.

Het samen dansen, samen eten, bij het danskamp kampvuur hangen of toch ’s avonds die danspasjes nog even oefenen totdat iedereen de pasjes wist… Het was echt een fantastische ervaring die ik absoluut niet had willen missen!

Debbie

Niveau

Tijdens ons danskamp delen we de klassen in op basis van leeftijd en ervaring. Met jouw klas ga je aan de slag met diverse dansstijlen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld jazz, modern of hiphop. Ook kun je zelf keuzevakken kiezen, waardoor je je in een bepaalde richting kunt verdiepen. 
Doordat je in de klas komt met mensen met hetzelfde niveau, kun je dus op je eigen tempo werken. De docenten houden rekening met het tempo van de groep. 

Les van de top

Ons docententeam bestaat uit bijzondere dansers. Niet zomaar een ‘grote’ naam, maar dansers die zich bewezen hebben als danser en docent. Je krijgt géén les van studenten van dansopleidingen. De meeste van onze docenten zijn naast professioneel danser ook docent aan een dansacademie, zoals Lucia Marthas. Kijk voor meer informatie over de docenten op de docentenpagina van DanceBootcamp

 

Correspondentieadres

KampVakanties.nl
Ramaekers Entertainment
Rijksweg 324
2071 CR Santpoort-Noord

BTW NR: 180582185B01
KVK: 24480035

+31(0)23 205 2079
info@kampvakanties.nl

© 2009-2018 KampVakanties.nl