Lees de ervaringen van onze deelnemers.

Wij kunnen wel mooie verhalen voor je opschrijven, maar wat is er nou meer waard dan het woord van (oud-)kampdeelnemers? Zij kunnen je precies vertellen hoe zij kamp hebben ervaren. Leer, luister en bekijk hieronder hun ervaringen: 

Chaya Clephas

Zonder enige musicalervaring, met knikkende knieën, en volle tassen stond ik daar. Ik ben naar Musicalcamp gegaan, omdat ik stiekem al heel lang geïnteresseerd was in musicals, maar nooit zo goed wist of ik het wel zou kunnen. Zingen was altijd al mijn passie, maar voor de rest had ik geen idee. Wat ben ik BLIJ dat ik ben gegaan! Door Musicalcamp heb ik mezelf beter leren kennen, meer ervaringen op gedaan, en weet ik nu wat ik wil. Van één week camp heb ik al meer geleerd dan ooit daarvoor. Ik heb flinke stappen gemaakt in interpretatiezang, dans en spel en daar ben ik Musicalcamp nog steeds dankbaar voor! Daarnaast werden er ook veel andere lessen gegeven, zoals het acteren in een soap, een popliedje zingen, en salsadansen. Dat maakt het natuurlijk nog eens extra leuk en leerzaam!
Ondanks dat ik in het begin niemand kende, had ik na dag één er al heel veel vrienden bij. We zijn één grote familie die allemaal dezelfde passie delen, en dat maakt de sfeer echt heerlijk! Hoe geweldig is het als je gewoon lekker door de gangen kunt zingen, en helemaal niemand opkijkt? Iedereen kan lekker zichzelf zijn. Door Musicalcamp blijf ik me ontwikkelen en heb ik er onwijs leuke nieuwe vrienden bij die ik nooit meer zou kunnen missen. Een grote groep gezellige musicalfanaten dus! Ik ben er natuurlijk zeker weer bij volgend jaar, zie ik jou ook?

Luister en bekijk hier ervaringen van onze deelnemers:

Bekijk hier de vlog van Pamela,
die ze maakte tijdens MuziektheaterKamp:

Britt (23, afgestudeerd aan het conservatorium) vertelt wat MusicalCamp voor haar betekend heeft:


Pamela ging in 2016 mee naar Londen

"Elk moment heb je wel weer iemand anders naast je lopen om mee te kletsen terwijl je naar één van de vele leuke activiteiten toe loopt."

Ashley Reulink; Mee naar Londen

Londen. Vraag een musicalcamper wat diegene van deze wereldstad vindt en je krijgt gegarandeerd een hysterisch antwoord waar je dan maar uit moet halen dat diegene het een musical mekka vindt, en het liefst zelf op West End zou willen staan. 
Het boeken van de tickets van deze trip was nog moeilijker dan het boeken van een Beyoncé-concert (geloof me, ik kan het weten), maar het was gelukt. Om een midweek rond te lopen in deze mooie stad met de gekste en bovenal liefste musicalfamily van het universum is letterlijk één groot feest. Elk moment heb je wel weer iemand anders naast je lopen om mee te kletsen terwijl je naar één van de vele leuke activiteiten toe loopt. En terwijl je om je heen kijkt en geniet van alle mooie gebouwen, hoor je achter je een paar mensen een lied zingen (je hoeft niet om te kijken om te weten dat het musicalcampers zijn).

In Londen bezochten we maar liefst 5 musicals!

42nd Street was de eerste musical die we mochten bekijken en het was ongelofelijk. Als enorme fan van tapdans en Fred Astaire kan ik je vertellen dat mijn ogen er van bewondering bijna uit vielen. De grote verrassing van de hele trip was Wicked. Mensen begonnen bijna te janken van blijdschap (including me) toen we hoorden dat we extra naar deze show zouden gaan. Willemijn zong haar strot eruit en ik beleefde weer het fangirl-moment van jaren ervoor toen ik haar in Nederland zag. 
Dan Aladdin…… jap…. Vanaf de ouverture tot het eind is the Phantom of the opera kippenvel. We konden ze bijna aanraken, zo dichtbij zaten we en Celinde is gewoon ongekend goed, niet normaal. Van Phantom naar School of Rock (ongelofelijk dat dit werk van één man was). Ik wist niet wat ik moest verwachten, maar deze show en de kinderen zijn echt mega gaaf en ‘Stick it to the man’ blijft hangen. Kortom…. Londen? Gaan!!!!

Groetekes, Ashley Reulink

Gian Alberto

Vorig jaar heb ik deelgenomen aan Musicalcamp. Dit was voor mij echt één van de hoogtepunten van het jaar. De docenten verzorgde fantastische lessen, stuk voor stuk met passie en liefde voor het vak. Elke les werd er aandacht besteed aan de veiligheid, respect en het open stellen van jezelf. Hierdoor durfde iedereen zijn/haar ding te doen.
Voor mij was het toppunt van die lessen onze masterclass liedinterpretatie met Michelle van de Ven. Ze gaf mij het zelfvertrouwen om mijn stem helemaal open te zetten. Dat gaf echt een kick. Iedereen is de hele dag aan het zingen of aan het dansen, wat een hele fijne sfeer geeft op het kamp. Het voelde als een soort grote vriendengroep. Ook de eindpresentaties waren geniaal in elkaar gezet door de spel/dans/zang docenten. Ik zou het kamp bij iedereen aanraden, jong en oud. Ik kan niet anders dan lof hebben voor alle kampleiders en docenten die mij deze ervaring hebben gegeven.

"Voor mij was het toppunt van die lessen onze masterclass liedinterpretatie met Michelle van de Ven. Ze gaf mij het zelfvertrouwen om mijn stem helemaal open te zetten"

Luister en bekijk hier verslagen van diverse media:

In 2016 kwam het Jeugdjournaal langs op MusicalCamp om een dagje mee te lopen met onze jongste kampdeelnemers. 

In 2017 kwam MusicalSites.nl een dagje kijken op MusicalCamp:

MusicalWorld kwam in 2016 langs om verslag te doen van ons kamp:

KampVakanties.nl
Ramaekers Entertainment
Rijksweg 324
2071 CR Santpoort-Noord

BTW NR: 180582185B01
KVK: 24480035

+31(0)23 205 2079
info@kampvakanties.nl