Disney World: een magische beleving

We hebben ongeveer 13 dagen in te vullen. Uiteraard is er ruimte om lekker in het zonnetje te gaan liggen, een boek te lezen of een ritje door het prachtige landschap te maken. 
Maar we gaan natuurlijk niet naar Florida, zonder een bezoek te brengen aan... Disney World! 

Walt Disney World Florida heeft maar liefst 4 Disney themaparken:
- Magic Kingdom
- Epcot
- Disney's Hollywood Studios
- Disney's Animal Kingdom 

Ook zijn er twee grote waterparken:
- Disney's Typhoon Lagoon
- Disney's Blizzard Beach

Vind hieronder alle informatie over de parken die je nodig hebt! 

 

Onbeperkt toegang!

Als je deze reis boekt, heb je de hele reis onbeperkt toegang tot Walt Disney World. Dat houdt dus in: alle bovengenoemde parken. Ook krijg je bij vertrek een MagicBand (lees daarover hieronder meer). 

Doordat je onbeperkt toegang hebt en samen bent met echte Disney kenners, kun je het optimale uit deze vakantie halen. Wij weten precies wanneer het waar rustig is of juist druk en op welke dagen je het beste naar welk park kunt gaan. 

"Geweldig georganiseerde reis, een fantastische once in a lifetime ervaring."
- Karen van Eck 

Leuk om te weten

Shoppen in Disneyland

Wil jij een leuke souvenir meenemen naar huis? Dat is geen probleem. Shoppers kunnen helemaal losgaan in winkelgebieden 'Disney's Boardwalk Resort' en 'Disney Springs'. Overal kom je straatartiesten, kraampjes en vuurspuwers tegen. Ook zijn er genoeg eetgelegenheden, uitgaansgebieden en theaters. 

"Disney to the max!"
- Karen van Eck

Jouw eigen MagicBand!

Iedereen die met ons mee gaat, krijgt een eigen MagicBand (deze zit bij de prijs inbegrepen). Dat is een polsband die je hele trip makkelijker maakt. Je kunt hiermee inchecken in alle parken, alle foto's van je reis verzamelen en FastPassen regelen. 

Shows

In Disneyland zijn waanzinnige shows te zien. Zo kun je in de periode dat wij gaan bijvoorbeeld gaan kijken naar Finding Nemo de Musical. Een wáánzinnige show die elke dag te zien is in Walt Disney World. 


Kijk hier vast voor een voorproefje: 

"Als je het op tv ziet, denk je altijd 'neee, zo kan het in het echt niet zijn', maar dat is het dus wel."
- David Roelofs

De Disney Parken

Magic Kingdom

Het bekende roze kasteel, de nostalgische attracties en Disney zoals je Disney kent; Magisch! Magic Kingdom is het oudste park in Florida en het meest bezochte attractiepark ter wereld. 

Disneyland Parijs is hiervan het kleine broertje. Er zijn dan ook attracties die je in beide parken kunt vinden, zoals Big Thunder Mountain, Peter Pan's Flight en Space Mountain. 
Maar in Florida vind je meer. Attracties als Splash Mountain, Under the Sea, Jungle Cruise en Seven Dwarfs Mine Train slingeren je van de ene verbazing in de andere. 

Uiteraard lopen in dit park al je Disneyhelden rond, waarmee je op de foto kunt en is alles tot in de puntjes Disney, Disney en nog eens Disney! 

Lees hier alles over Magic Kingdom! 


Epcot

Epcot (wat een afkorting is van Experimental Protoype Community Of Tomorrow) is een park, waarin je een rondje om de wereld kan maken. Ga in Noorwegen in de Frozen attractie, verover het hart van Mary Poppins in Engeland en ga op de foto in China met Mulan. 

Maar naast de bezoekjes aan de nagebouwde landen, zijn er natuurlijk ook spectaculaire attracties, zoals bijvoorbeeld Spaceship Earth, Soarin' en Test Track.  
Ook worden er festivals georganiseerd zoals het Food and Wine Festival, een Oktoberfest en het Art Festival. Er zijn diverse shows en acts en zelfs tijdens de wachtrij van attracties kun je genieten van een optreden van bijvoorbeeld de Voices of Liberty. 

Lees hier alles over Epcot! 


Disney's Hollywood Studios

Disney's Hollywood Studios is gebaseerd op de filmwereld. Het park bestaat uit 6 grote themagebieden. Elk gebied bevat eigen horecagelegenheden, attracties en shows. Shows die er nu te zien zijn, zijn bijvoorbeeld Beauty and the Beast, Indiana Jones en Fantasmic. 
Momenteel wordt er gebouwd aan het compleet nieuwe Toy Story Land, wat nét open zal zijn als wij er zijn! 

Daarnaast kon je ook een ritje maken in de bekende Tower of Terror, Toy Story Midway Mania of de Rock and Rollercoaster. 

Klik hier voor meer informatie over Disney's Hollywood Studios. 


Disney's Animal Kingdom

Disney's Animal Kingdom is het nieuwste en grootste park in Florida. Het complete park bestaat uit maar liefst 200 hectare grond. Wat dit park zo bijzonder maakt, is dat het tevens een dierentuin is. Stap op de Kilimanjaro Safari en je wordt rondgeleid langs alle dieren. 

Maar uiteraard bevat ook dit park te gekke attracties, zoals de Expedition Everest en Dinosaur. Nieuw sinds dit jaar is het waanzinnige Avatar Land. De bouw van dit gebied (met slechts 2 attracties) heeft maar liefst een miljard dollar gekost. Maar dat zie je terug in de attracties! 

Lees hier alles over Disney's Animal Kingdom! 

De WaterParken

Disney's Typhoon Lagoon

De naam zegt het al: dit park is zogenaamd geteisterd door een Typhoon. Alles ligt overhoop, er is een schip gekapseisd en er zijn enorme stapels hout en steen; het perfecte decor voor een waterpark! 

Typhoon Lagoon is het meest bezochte waterpark ter wereld. Je kunt er snorkelen in het Shark Reef, zonnen op Hideaway Bay, dobberen in een band op de rivier rondom het park of zwemmen in de Surf Pool, waar de golven tot wel twee meter hoog komen. 
Ook zijn er diverse glijbanen, voor ieder wat wils. Van de rustige Keelhaul Falls, tot de extreme Storm Slides. 

Een heerlijke zwembad vakantie! Kijk hier voor meer informatie. 


Disney's Blizzard Beach

Blizzard Beach is een combinatie van een wintersportgebied en een subtropisch zwemparadijs. Het park zit vol met glijbanen en zwembaden, maar is volledig gebouwd in wintersport-sferen. Zo kun je met de skilift naar boven om vervolgens een groene, rode of paarse piste te pakken. Deze pistes bevatten de langste familie-glijbaan ter wereld, de op één na snelste en hoogste glijbaan ter wereld en de Slush Gusher, die zo snel gaat dat je even in de lucht vliegt. 

Als je het iets rustiger aan wilt doen, is er de Cross Country Creek; een 600 meter lange rivier rondom het park, waarop je in een rubberen band kunt dobberen. Op 5 plekken kun je uitstappen waar je vervolgens glijbanen kunt uitproberen. 

Klik hier voor meer informatie over Blizzard Beach. 
Boeken kan binnenkort!

We willen iedereen de kans bieden om zich goed in te lezen en zich voor te bereiden op deze reis.

Houd onze pagina's in de gaten! 

KampVakanties.nl
Ramaekers Entertainment
Rijksweg 324
2071 CR Santpoort-Noord

BTW NR: 180582185B01
KVK: 24480035

+31(0)23 205 2079
info@kampvakanties.nl