De omgeving verkennen

We hebben in totaal 13 dagen. Gedurende de hele reis verblijven we in onze privé villa, vlakbij de stad Orlando. 
Uiteraard zullen we ons kostelijk vermaken in alle Disneyparken, maar daarnaast heeft het gebied nog zoveel meer te bieden. Zo kunnen we een dagje naar het strand, maar we kunnen ook een bezoekje brengen aan leuke dorpjes zoals Celebrations of het amusementenpark Old Town. 

Als we daar zijn, zullen we het hele terrein verkennen, maar we kunnen het niet laten om je nu alvast een kijkje te geven: 

"Even weer ongegeneerd kind zijn. En dat dan 2 weken lang. Wie wil dat nou niet?"

         - Karen van Eck - 

Een handig

Florida Weetje! 

Lekker weer!

Het is in Florida bijna áltijd lekker weer! In de periode dat wij zullen gaan zal het er ongeveer gemiddeld 25 graden zijn! 

En het strand is vlakbij!
Vergeet je zonnebril niet in te pakken! 

Een korte rondleiding

Celebrations

Celebrations is een gezellig stadje in de buurt van Orlando, ooit opgericht door de Disney-gemeenschap. Je kunt er gezellig uit eten, shoppen of genieten van de prachtige gebouwen. Ook vind je er het kantoorgebouw van Disney World. 
Als je door Celebration wandelt, is het alsof je door een filmset loopt. Hier vind je het klassieke Amerika. Een must-see voor als je in Florda bent! 


Old Town

Vlakbij ditzelfde gebied vind je Old Town: Een Kermis en openluchtwinkelcentrum. Je vindt er attracties als een kartbaan, een reuzenrad, een spookhuis, Theekopjes en diverse achtbanen. 

Het park leent zich er uitstekend voor om 's avonds gezellig een terrasje te pakken en een drankje te doen. Ook kun je er shoppen en vind je er -zoals in heel Amerika- veel wilde eekhoorns. 


Outlets

Je hebt in dit gebied enorme outlets: grote winkelgebieden met enorme kortingen. Vlakbij waar wij verblijven zit Vineland Outlets. Bekijk hier een overzicht van alle winkels die daar te vinden zijn. 

Kleine shop-tip: 
We hebben in onze villa een wasmachine. Als je minder kleding meeneemt, houd je meer ruimte over in de koffer voor souvenirs! 

Boeken?
Boeken kan binnenkort!

We willen iedereen de kans bieden om zich goed in te lezen en zich voor te bereiden op deze reis.

Houd onze pagina's in de gaten! 

Correspondentieadres

KampVakanties.nl
Ramaekers Entertainment
Rijksweg 324
2071 CR Santpoort-Noord

BTW NR: 180582185B01
KVK: 24480035

+31(0)23 205 2079
info@kampvakanties.nl

© 2009-2018 KampVakanties.nl