Informatie over kamp

Zomerkampen zijn niet meer wat ze ooit zijn geweest. Er is meer dan enkel een surf- of ponykamp. Jaarlijks gaan duizenden kinderen, jongeren en zelfs volwassenen op zomerkamp. 

Tijdens onze zomerkampen proberen we altijd te zoeken naar de ideale balans tussen vakantie vieren en hard werken. Onze zomerkampen hebben namelijk allemaal een educatief karakter en we willen de deelnemers dan ook met zoveel mogelijk bagage naar huis laten gaan. Leren, genieten en je passie delen, dat is KampVakanties.
Op deze site vind je alle informatie die je nodig hebt. Heb je toch nog vragen? Neem dan even contact met ons op via de klantenservice

"Door Musicalcamp heb ik mezelf beter leren kennen, meer ervaringen op gedaan, en weet ik nu wat ik wil. Van één week camp heb ik al meer geleerd dan ooit daarvoor."

Voor jong en ouder

Ook volwassenen hebben hobby's! Er zijn genoeg (jong)volwassenen die werken aan een carrière en daarnaast bij willen scholen. Waarom dan niet je vakantie delen met mensen met de zelfde hobby's en passie? Een week jezelf ontwikkelen in wat je echt graag wil doen. Of het nou zingen, acteren of dansen is. We hebben altijd een zomerkamp dat bij je past.  Uiteraard gelden voor volwassenen andere regels dan voor de jongeren en kids die met ons meegaan. Je bent buiten de lessen vrij om even naar het dorp te rijden, lekker rustig je eigen avondprogramma te kiezen en te relaxen. Probeer het! Er gaat een wereld voor je open.

Overnachten op kamp

Tijdens onze zomerkampen kan je op verschillende manieren overnachten. De jongste deelnemers van 8 t/m 12 jaar slapen in tenten. Voor de jongeren en volwassenen werkt het iets anders. Zij slapen binnen in slaapkamers tot deze uitverkocht zijn. Voor de meeste kampen is dit al snel het geval, dus wil je niet in een tentje slapen? Dan raden we je aan snel aan te melden!

Zomerkamp als ideale jeugdvakantie

In de eerste plaats ga je op zomerkamp omdat het natuurlijk geweldig is. Maar wist je dat het voor kids / jongeren ook heel goed is voor de algemene ontwikkeling? Buiten het feit dat je nieuwe vrienden maakt die dezelfde hobby en passie delen, ontwikkel je tijdens een zomerkamp (naast natuurlijk de disciplines die je bij ons volgt) ook je sociale en emotionele vaardigheden.  

Maar laten we eerlijk zijn, dat is voor je ouders mooi meegenomen, jij komt gewoon omdat het geweldig is!

Het diner

Uiteraard zitten alle maaltijden en snacks bij onze zomerkampen inbegrepen. Op alle kampen doen we onze uiterste best om een zo voedzaam en lekker diner te serveren. Daarbij kijken we naar het lesprogramma van de kampen. Zo weten we dat de deelnemers van DanceBootcamp een ander eet ritme opbouwen dan de deelnemers van MusicalCamp. 
Naast de maaltijden en de snacks is er een kampwinkeltje waar je zelf extra tussendoortjes kunt kopen, zoals snoep, chocola of een smoothie voor de dansers! 
Volwassen deelnemers kunnen nadat de jongste deelnemers zijn gaan slapen ook een wijntje of biertje kopen aan de bar. 

We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met allergieën en andere wensen. Zo is er altijd ook vegetarisch eten. Eet je halal? Dan ben je bij ons op kamp vegetariër.

Correspondentieadres

KampVakanties.nl
Ramaekers Entertainment
Rijksweg 324
2071 CR Santpoort-Noord

BTW NR: 180582185B01
KVK: 24480035

+31(0)23 205 2079
info@kampvakanties.nl

© 2009-2018 KampVakanties.nl