Onze klantenservice is elke dag bereikbaar

Wil je meer weten over een bepaald kamp? Kijk dan op de bijbehorende site! 

Hieronder hebben we de meest gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan even contact op! 

Vragen? Mail of bel gerust!

Onze klantenservice is 24 uur per dag te bereiken via e-mail. Het team van KampVakanties.nl zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Daarnaast zijn we dagelijks telefonisch bereikbaar van 12:00 tot 20:00 uur, ook in het weekend. Zo kun je ons ook makkelijk buiten kantoortijden bereiken. 

Antwoord op de meest gestelde vragen (FAQ)

Waar vinden de zomerkampen plaats?

Onze zomerkampen vinden komende zomer allemaal plaats in Hapert. Dit is een klein plaatsje vlak bij Eindhoven. Het adres van de locatie ontvang je met je kampinformatie per e-mail voorafgaand aan kamp. 

Hoe kan ik mij inschrijven?

Je kunt jezelf (of uw kind) heel makkelijk inschrijven via de website van KampVakanties. Bovenin het menu kun je naar de kampvakantie winkel gaan om jouw product te selecteren. 

Let erop dat sommige producten enkel te boeken zijn voor deelnemers van de zomerkampen van dat seizoen. Voorbeelden hiervan zijn onze LondenTrip, DisneyTrip en deelname aan onze theaterproducties.

Kan ik annuleren?

Wat vervelend om te horen dat je misschien niet meer mee kan op kamp. Bij boeking vragen we iedereen duidelijk om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten en zo narigheden te voorkomen. 

Met deze verzekering kun je dus annuleren volgens de voorwaarden van de verzekering. KampVakanties kan geen restitutie geven.

Voor welke leeftijden zijn de zomerkampen?

Onze zomerkampen zijn er voor verschillende leeftijden.  Elk kamp heeft zijn eigen leeftijdsgroepen. 

Hieronder kun je een overzicht vinden van de leeftijdsgroepen per kamp:

MusicalCamp: 
Kids: 8 t/m 12 jaar, Jongeren: 13 t/m 17 jaar, Volwassenen: vanaf 18 jaar. Jaarlijks gaan er meerdere dertigers mee op MusicalCamp. De volwassen musical liefhebber is dus ook zeker welkom.

DanceBootcamp:
Jongeren: 13 t/m 17 jaar, Volwassenen: 18 jaar en ouder.

Muziektheaterkamp:
Jongeren: 15 t/m 17 jaar, Volwassenen: 18 jaar en ouder. 

VocalMasterclass:
Jongeren: 15 t/m 17 jaar, Volwassenen: 18 jaar en ouder.

Onze buitenland reizen hebben verschillende toelatingsleeftijden. Dit staat duidelijk aangegeven bij de te boeken reis.

Kan ik zomaar meedoen?

In principe is iedereen welkom op kamp. Voor VocalMasterclass en Muziektheaterkamp dien je een toelating te doen. Dit kan zijn door het insturen van een zangopname. 

We verwachten van al onze deelnemers dat ze fysiek en mentaal in staat zijn onze intensieve lesprogramma's te volgen. Dit betekent dat in veel gevallen een fysieke of geestelijke beperking je niet in staat zal stellen om deel te nemen aan ons kamp. Wil jij zekerheid? Bel ons even zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Correspondentieadres

KampVakanties.nl
Ramaekers Entertainment
Rijksweg 324
2071 CR Santpoort-Noord

BTW NR: 180582185B01
KVK: 24480035

+31(0)23 205 2079
info@kampvakanties.nl

© 2009-2018 KampVakanties.nl