MusicalCamp is het zomerkamp voor de theaterliefhebber

Het maakt niet uit of je ervaring hebt of niet. Van beginnende amateurs tot conservatorium studenten, iedereen is welkom. We delen de klassen op ons musical zomerkamp in op basis van leeftijd en ervaring. Zo kan je in je eigen tempo werken.  Lees snel meer op de website van MusicalCamp.

"Ik moet eerlijk bekennen dat ik in deze week MusicalCamp meer geleerd heb dan tijdens een eerder gedane musicalkampweek in London!" 

Voor jong en ouder 

MusicalCamp is het ultieme musical zomerkamp voor jong en ouder. Zeven dagen per week krijg je les in verschillende disciplines. Dans, zang, ensemblezang, liedinterpretatie en spel, alles komt aan bod. Naast de lessen is er een divers randprogramma met uiteraard elke avond een kampvuur.  Deelname is mogelijk voor iedereen, zowel kinderen vanaf 8 jaar als volwassenen, zijn welkom op kamp.  Lees meer over MusicalCamp op de website van het kamp.

MusicalCamp, het zomerkamp voor de musical liefhebber

Les van de top

Tijdens ons musical kamp krijg je les van de allerbeste docenten.  Niet alleen hebben onze docenten gestudeerd aan top opleidingen in Nederland en daar buiten, de docenten zijn vaak zelf als docent betrokken bij de grote toonaangevende theateropleidingen. Onze docenten geven les aan o.a. Lucia Marthas, Codarts Rotterdam, de Frank Sanders Akademie, en vele andere (voor)opleidingen.

Meer weten over de docenten van MusicalCamp? klik dan hier!

Het is inmiddels drie jaar verder en ik denk dat ik kan zeggen dat ik inmiddels een ware kampveteraan ben geworden. Ik ga dit jaar de volle drie weken mee (!?) en ik kan nu al niet meer wachten! Ik merk dat ik vooral in mijn liedinterpetatie een stuk sterker ben geworden, met dank aan de geweldige (gast)docenten op het kamp. De lessen zijn echter niet hetgeen wat mij het meest bij zullen blijven. Wat mij het meest zal bijblijven is mijn nieuwe familie.

Correspondentieadres

KampVakanties.nl
Ramaekers Entertainment
Rijksweg 324
2071 CR Santpoort-Noord

BTW NR: 180582185B01
KVK: 24480035

+31(0)23 205 2079
info@kampvakanties.nl

© 2009-2018 KampVakanties.nl