MuziektheaterKamp

Tijdens dit zomerkamp ga je zeven dagen aan de slag met muziektheater. Je werkt tijdens deze dagen op niveau aan verschillende disciplines zoals spel, ballettechniek, zangtechniek en repertoire. De focus ligt dus op je eigen ontwikkeling en denken/werken vanuit het makersproces.

Wil jij met theater bezig zijn op hoog niveau? Ga dan mee op MuziektheaterKamp.

Voor wie is MuziektheaterKamp?

MuziektheaterKamp is voor theaterliefhebbers vanaf 15 jaar.
We hebben een jongeren- en volwassenengroep vanaf 18 jaar.

Naast de leeftijdsgrens is er een toelating voor dit kamp. We werken op hoog niveau en het zomerkamp is erg intensief. Om de deelnemers te beschermen en er zeker van te zijn dat ze het kamp aan kunnen en het tempo bij kunnen houden, hebben we daarom een toelating.

MusicalCamp, het zomerkamp voor de musical liefhebber

Docenten van Muziektheaterkamp

Tijdens MuziektheaterKamp werk je met de beste docenten. Hoe we dit zo zeker weten? Omdat al onze docenten belangrijke posities hebben bij de meest toonaangevende theateropleidingen van Nederland en theaterproducenten. Ze zijn dus door de beste opleidingen van ons land gekozen als docent. 
Daarnaast zijn de docenten die op dit kamp lesgeven, betrokken bij het maakproces van grote, nationale producties. Allemaal kennis en ervaring, die ze kunnen overdragen tijdens kamp. Wil je meer informatie over de docenten? Kijk dan eens op de docentenpagina van MuziektheaterKamp

Leeftijd en niveau

Bij het indelen van de klassen wordt er gekeken naar leeftijd. Daardoor zit je altijd met leeftijdsgenoten in de klas. Het zou kunnen dat je bij grote groepslessen, zoals ensemblezang, samen werkt met andere klassen, om een nog groter doel te bereiken. 
Aangezien iedereen een toelating moet doen om deel te nemen aan dit kamp, werk je op een redelijk hoog niveau tijdens de lessen. Doordat iedereen de benodigde mentaliteit en ervaring heeft, kunnen de docenten efficiënter met de klassen werken. Uiteraard wordt het tempo en niveau van de les aangepast aan de klas. 

Bekijk hier de vlog van Pamela, waarin ze haar ervaringen deelt! 

Correspondentieadres

KampVakanties.nl
Ramaekers Entertainment
Rijksweg 324
2071 CR Santpoort-Noord

BTW NR: 180582185B01
KVK: 24480035

+31(0)23 205 2079
info@kampvakanties.nl

© 2009-2018 KampVakanties.nl