VocalMasterclass

Wil jij je ontwikkelen als zanger? Je verdiepen in de verschillende karakters van de stem? les krijgen van docenten die normaal lesgeven op de grote conservatoria? Dan is VocalMasterclass iets voor jou! 

Zeven dagen krijg je les van topdocenten waarbij je technisch werkt aan je kwaliteiten als zanger. Door het exclusieve programma kunnen we maar 30 cursisten per week accepteren.

De docenten

Tijdens VocalMasterclass, ons zang zomerkamp, krijg je les van Syd Horster, Daan Smits en de door hen geselecteerde leraren. Beiden heren zijn autoriteiten in de zangwereld en gaven les aan verschillende conservatoria. Je krijgt dus niet simpel les van zangdocenten maar van docenten die zangdocenten opleiden.

De theorie

Je kampweek bestaat uit één ding, zingen. Elke dag krijg je uren lang zangles gebaseerd op het Univsersal Voice System. Dit systeem werkt vanuit klank waarin je met de meest simpele aanwijzingen het snelste vooruitgang boekt. De enorme materie van het zingen die in veel gevallen erg omslachtig aangeleerd word, is zo ineens heel begrijpelijk en daardoor makkelijk trainbaar. 

In korte tijd zet je daarom enorme stappen. Het systeem werkt vanuit vier stemkarakters:

  • Het 'sprekende' karakter (Speech)
  • Het 'roepende' karakter (Belt)
  • Het 'fluisterende' karakter (Whisper)
  • Het 'zingende' karakter (Classical)

Elk van deze karakters komen tijdens ons zang zomerkamp aan bod.

Locatie

Het programma

Het programma van VocalMasterlcass is volledig gericht op zang.  Na een vocale opwarming ga je aan de slag met de docenten. Je werkt zowel in groepsverband als in kleine groepjes. Naast de zang(techniek)lessen, heb je uiteraard ook een uitgebreid randprogramma. Zo bezoeken we ter ontspanning het tropisch zwembad in de buurt, is er elke avond een kampvuur om te relaxen en zijn er nog verschillende andere avondactiviteiten waaronder een concert van de docenten. 

Voor wie is VocalMasterclass?

Om deel te nemen aan ons zang zomerkamp, dien je ten minste 15 jaar te zijn. Een maximum leeftijd hebben we niet. Wel is het belangrijk om te weten dat je toelating moet doen. Dit kan zijn doordat we al weten hoe je zingt door deelname aan één van onze andere zomerkampen of door het insturen van een filmpje. Lees meer op de website van VocalMasterclass

Maak kans om mee te zingen in onze theaterproductie

Misschien open jij binnenkort wel de Musical Sing-a-Long of ander groot evenement

Vergroot je muzikale kennis en werk met de top

Correspondentieadres

KampVakanties.nl
Ramaekers Entertainment
Rijksweg 324
2071 CR Santpoort-Noord

BTW NR: 180582185B01
KVK: 24480035

+31(0)23 205 2079
info@kampvakanties.nl

© 2009-2018 KampVakanties.nl