Waarom op zomerkamp gaan?

Dat is de grote vraag. Je kan immers ook een normale vakantie boeken. Zomerkampen hebben echter voordelen die normale vakanties niet hebben. 

Een zomerkamp is maar een naam die we hebben gegeven aan een basisconcept, maar met het brede aanbod aan kampen voor verschillende doelgroepen is het eigenlijk niet meer dekkend.

 

"Ik moet eerlijk bekennen dat ik in deze week MusicalCamp meer geleerd heb dan tijdens een eerder gedane musicalkampweek in London!" 

Eigenlijk is het gewoon een vakantie met wat voordelen

Op zomerkamp gaan is eigenlijk vergelijkbaar met een heleboel normale vakanties, met als grote voordeel dat je op vakantie bent met een heleboel mensen die je passie of interesse delen. Een singlereis naar een natuurgebied of bepaalde stad om cultuur te zien is eigenlijk hetzelfde principe; je slaapt alleen misschien in andere type accommodaties. Of je nu uit eten gaat of er wordt voor je gekookt op kamp, het grootste verschil is dat het eten bij een zomerkamp normaal bij de prijs inbegrepen zit.

Maar ook zomerkampen hebben niet meer allemaal het traditionele tentje. Toegegeven, wij bij KampVakanties hebben nog steeds zomerkamp tenten (reguliere camping tenten dus ook dat verschil met een normale kampeervakantie is klein), maar we hebben ook reguliere slaapkamers. Deze kamers verschillen van 4 tot 12 personen per kamer en vaak met eigen badkamer. Een hotel is het misschien niet, maar het lijkt toch heel erg veel op een normale vakantie.
Bekijk hier de locatie van kamp van 2018

Wel is er één ding wat een zomerkamp duidelijk anders maakt dan een normale vakantie; Je kiest niet alleen je bestemming, maar ook je activiteiten met de zekerheid dat je deze gaat ondernemen met mensen die dezelfde interesse hebben. Geen debat met de familie of vriendenclub over wat we vandaag weer eens gaan doen. Een zomerkamp is een all inclusive vakantie, met aandacht voor datgene dat jij leuk vindt! 

Is een zomerkamp alleen voor kinderen?

Natuurlijk is een zomerkamp niet alleen voor kinderen. Tenzij het een kinderkamp is uiteraard. Zoals we eerder beschreven, is een zomerkamp een algemene term voor een vakantietype.

Wij bieden de leukste zomerkampen voor volwassenen die met verschillende theaterdisciplines bezig zijn. Onze volwassen deelnemers tijdens de kampen zijn in leeftijd tussen de 18 en 30 jaar met hier en daar een uitschieter. 

MusicalCamp, het zomerkamp voor de musical liefhebber


Bekijk hier de vlog van Pamela, die ze op kamp heeft gemaakt:

Laat je overtuigen!

We kunnen wel proberen om alles uit te leggen, maar luister anders naar de deelnemers zelf! 
Bekijk hier de verhalen van Pamela en Britt, die afgelopen jaar mee gingen op kamp! Luister hier wat MusicalCamp voor Britt (23 jaar, afgestudeerd aan het conservatorium) heeft betekend. 

Correspondentieadres

KampVakanties.nl
Ramaekers Entertainment
Rijksweg 324
2071 CR Santpoort-Noord

BTW NR: 180582185B01
KVK: 24480035

+31(0)23 205 2079
info@kampvakanties.nl

© 2009-2018 KampVakanties.nl